El PPCS exigeix activar el pla d’ocupació a Diputació després de la destrucció de 5.000 contractes al desembre

El Partit Popular de Castelló, a través de la portaveu adjunta del Grup Parlamentari a Diputació, ha reclamat “diligència” a PSOE i Compromís per convocar immediatament el pla d’ocupació que permeti donar alè a una província que al desembre va veure com se’n destruïen 5.000 contractes.

“Els registres del mes passat exigeixen als qui tenim responsabilitats públiques l’obligació d’activar immediatament els plans de foment de l’ocupació”. Per això, “esperem que la Diputació lenta que governa a Las Aulas sigui capaç d’agilitzar les accions que creïn ocupació en lloc de destruir-la”.

Perquè la província de Castelló ha estat al desembre el territori més afectat per la pèrdua de contractes. Amb una caiguda del 22,49% en contractació, “el nostre territori ha vist com 2.322 contractes indefinits acabaven extingits al costat de 2.678 temporals”. Un drama al qual cal sumar, tal com explica Pallarés, “el nombre de famílies afectades per un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTE) que al desembre arribaven als 490 a la província de Castelló”.

Per tot això, assenyala la portaveu adjunta del PPCS, “exigim que s’activi immediatament l’estratègia provincial de foment de l’ocupació i es recuperin els cursos de formació per a desocupats amb l’objectiu de garantir la inserció dels 36.285 veïns que estan a l’atur la província”. Perquè al drama de la desocupació s’hi afegeix la sablada fiscal que el Govern de Pedro Sánchez ha activat per a aquest 2022 no només a través d’impostos, sinó també amb la pujada de la llum un 21% i la cistella de la compra un 6,7% . “Les famílies de la nostra província mereixen futur, no pas l’atac injustificat promogut per l’esquerra. I des del PPCS estarem al seu costat per defensar els seus interessos i garantir les oportunitats que mereix la província”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: