Obres Públiques adjudica la redacció del projecte de construcció de la passarel·la sobre el barranc d’Aiguadeoliva entre Benicarló i Vinaròs

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha adjudicat la redacció del projecte de construcció de la passarel·la sobre el barranc d’Aiguadoliva entre els termes de Benicarló i Vinaròs.

“Amb aquesta adjudicació es dóna un important impuls a aquest projecte que salvarà una barrera natural històrica entre tots dos municipis”, ha assenyalat el conseller de Política Terrirorial, Arcadi España. També ha destacat la inversió prevista de 900.000 euros per dur a terme aquesta obra que “propiciarà la mobilitat sostenible”,

Així mateix, ha explicat que “el projecte s´enquadra dins del Pla d´Actuacions a la costa i gaudi de la ribera del mar (PACMAR), per tal de preservar i posar en valor l´espai litoral des del punt de vista de la conservació activa promoguda per l´Estratègia Territorial Europea”.

La passarel·la projectada tindrà 60 metres de llum i 3 metres d’amplada i unirà l’avinguda de Francisco Balla Tosca de Vinaròs amb el camí que pertany a la partida d’Aiguaoliva de Benicarló, trobant-se tots dos vials enfrontats.

Per al conseller, “amb aquesta futura connexió litoral, que uneix els termes municipals de Benicarló i Vinaròs propers a la línia de costa on hi ha la platja d’Aiguaoliva, no només es promou una mobilitat més sostenible i segura per a ciclistes i vianants, també es crea una nova zona escampament alhora que es protegeix el medi natural”.

En aquest sentit, el titular d’Obres Públiques ha afegit que “es tracta d’apostar pel nostre territori, de protegir-lo i revaloritzar-lo alhora que recolza un desenvolupament sostenible amb noves alternatives de transport menys contaminants i més saludables i que facilitin la mobilitat de els ciutadans, per afavorir-ne el dia a dia”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: