El PPCS crearà una taula de diàleg amb el sector turístic per garantir la promoció de la província i protegir la feina

El Partit Popular de Castelló crearà una taula de diàleg amb el sector turístic per garantir la promoció de l’oferta de la província i protegir la feina que genera aquest pilar econòmic al territori. Així ho ha garantit el diputat provincial del PPCS, Andrés Martínez, després d’un Patronat Provincial de Turisme, el celebrat ahir, que va aprovar les bases del programa Castelló Sènior amb més de dos mesos de retard.

El 9 d’abril, al si del consell plenari, el PSOE va decidir deixar sobre la taula aquest punt davant de l’oposició del sector turístic a aprovar unes bases desfasades. “Des del PP, vam advertir aquesta circumstància des del passat any. Ens vam reunir amb Ashotur i amb Altur-Hosbec per escoltar els professionals, prendre nota de les seves demandes i traslladar-les a la Diputació per garantir la competitivitat del programa de vacances que vam posar en marxa durant la nostra etapa de govern”. Però, “lamentablement, la realitat és que se’ns va ignorar del tot”.

Finalment, la plantada del sector el passat abril va provocar que el PSOE atengués “als professionals” i finalment “s’hagi acordat la modificació de les bases per atendre un sector que demanava una actualització de preus i unes condicions adaptades a la realitat actual” . “I l’objectiu que nosaltres ja demanàvem el 2021 és el que per fi ara ha estat atès: establir canvis per millorar el programa i garantir competitivitat, oferta i serveis”.

Amb aquest objectiu, “des del PP garantim aquest diàleg i comunicació constant amb els professionals del turisme que asseguri que som competitius, que invertim en promoció i desenvolupament turístic a la nostra província i, alhora, reforcem la feina que el turisme garanteix a milers de famílies castellonenques”. “Estem preparats per demostrar-ho i garantir el diàleg i la gestió responsable que sumi davant de polítiques que resten”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: