Carrasco respecte al Mercat d’Abastos “el govern de Castelló ni agilitza la reforma, ni presta els serveis mínims diaris”

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, denuncia el permanent estat d’abandonament absolut, per part del govern de Castelló, del Mercat d’Abastos que és de titularitat municipal. “Proposem una reforma de la instal·lació, recentment presentem una iniciativa plenària per redirigir els 2,5 milions, que no s´invertiran a la Pèrgola perquè la Conselleria de Cultura ha denegat l´autorització per actuar sobre l´edifici, a la millora d´aquest mercat municipal” que porta des de la legislatura passada esperant una reforma que no arriba”, explica.

“L’equip de govern de PSOE, Compromís i Podem ni reforma el Mercat d’Abastos, tal com es va comprometre ja fa dues legislatures, ni presta els serveis mínims diaris que necessiten els seus comerciants”, explica.

Carrasco recorda que l’abandonament a què el govern municipal d’Amparo Marco sotmet aquestes instal·lacions, amb lamentables conseqüències per als seus treballadors, ve de lluny. “Del incendi que es va produir el 2018, on els venedors van haver d’avançar més de 62.300 euros de la seva butxaca perquè no es veiés perjudicada l’activitat i poder continuar abastint de productes frescos, van trigar a cobrar de l’Ajuntament quatre anys”, apunta.

En aquests moments, “és tan gran l’abandonament que ni tan sols la recollida d’envasos i caixes, amb el volum que es genera diàriament, funciona com caldria. En no retirar-se queden apilades durant dies. Es tracta d’una instal·lació municipal i és l’equip de govern qui ha de vetllar pel seu manteniment en les millors condicions, amb l’objectiu de facilitar la feina a les parades de venda i, alhora, als clients”, afegeix la portaveu Popular.

I la mateixa deixadesa de funcions, per part del govern municipal, es va veure quan el febrer del 2021 la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va multar l’Ajuntament de Castelló, com a propietari del Mercat d’Abastos amb 4.000 euros per danys i deteriorament de l’immoble.

A les múltiples visites al Mercat d’Abastos, els Populars han constatat les deficiències visibles a l’estructura de l’immoble que han estat objecte de múltiples denúncies per part de l’agrupació. “Després de cada visita hem instat el govern municipal a actuar per solucionar les deficiències i hem instat a la reforma integral de les instal·lacions. Si aquest govern no és capaç de complir el que porta prometent durant anys, ho farà el Partit Popular així que torni a governar d’aquí a un any si els castellonencs ens donen la confiança per fer-ho”, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: