El PPCS convertirà la Diputació a la locomotora de l’interior amb fons per rehabilitar habitatges i garantir futur i oportunitats a la província

La portaveu adjunta del PPCS a Diputació, Mª Ángeles Pallarés, ha defensat una Diputació com a locomotora de l’interior de Castelló a partir del 28 de maig. “Construirem una institució capaç d’escoltar els nostres pobles, ser sensibles amb les seves necessitats i treballar per atendre totes les demandes. Volem blindar el seu futur i garantir les seves oportunitats”.

Així ho ha considerat Pallarés qui ha apostat per la reserva de fons al pressupost de la Diputació Provincial per, entre altres coses, donar suport a la rehabilitació d’edificis a l’interior. “Aquests immobles, molts en ruïna, són una oportunitat si hi ha una administració amiga i propera que els escolta i atén les seves demandes”. “I al PP estem decidits a fer-ho possible”.

De fet, ha recordat la portaveu adjunta del PPCS a la institució, el desembre del 2021 la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, va acordar amb el president de la Diputació la inclusió d’una línia d’un milió d’euros per rehabilitar habitatges a l’interior . La proposta mai no va ser desenvolupada pel PSOE que va demostrar, una vegada més, que “no són de fiar”.

És per això, assenyala Pallarés, que “estem decidits a fer possible aquesta demanda dels nostres pobles tan aviat com governem”. Invertir a través dels ajuntaments a la reforma d’aquests immobles com una garantia de futur per als municipis. Com que aquestes edificacions es poden convertir en oportunitats de negoci o habitatges que fixin població”, ha assenyalat la portaveu adjunta del PPCS.

En aquest sentit, Pallarés ha considerat “no només viable sinó imprescindible treballar per l’interior” alhora que ha defensat el PP com “l’alternativa que necessita la nostra província per garantir futur tot el territori, perquè l’interior és una oportunitat que mereix tot el nostre suport”, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: