Vicente Bertomeu se suma al projecte del PP per recuperar el múscul agrícola de Nules

El secretari de la Comunitat de Regants de Nules Mascarell, Vicente Bertomeu Ull, ha anunciat la seva incorporació com a número tres de la llista al projecte amb què José Adsuara pretén recuperar l’essència del municipi al capdavant del PP. “Fo un pas en política perquè crec que tinc l’obligació de treballar per una terra que m’ho ha fet tot. És un deure i un privilegi posar-me al servei de l’agricultura perquè no és només un orgull, és una urgència posar en valor la capacitat d’una terra única”.

Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València, va realitzar el seu projecte final de carrera a la University of Oulu (Finlàndia) per després obtenir el Master Business Administration per l’UJI, l’any 2013. El 2009 va entrar a formar part de la Comunitat de Regants de Nules Mascarell com a enginyer de projecte, per a la implantació i posada en servei del sistema de reg a degoteig, i el 2013 va assumir el càrrec de secretari/gerent que avui exerceix en aquesta institució.

“Sóc un apassionat de l´agricultura i el meu poble és bressol d´excel·lents professionals de la terra que avui veuen amb desesperació i inquietud el futur”. La lluita contra les plagues, com la del cotonet, la competència deslleial per la manca de controls estrictes que exigeixen a tercers països el tractament en fred, fins als reptes que presenten la implantació de noves tecnologies a l’agricultura, amb la implantació del reg per degoteig, o l’increment dels costos provocat per l’augment de l’energia i dels fertilitzants, només són algunes de les matèries que “preocupen i molt els nostres agricultors”. “El meu objectiu és ser útils a tots ells amb el desenvolupament de polítiques compromeses amb el seu esforç, tant als citricultors com a la resta de professionals que estan convençuts, com jo, que l’agricultura té tot el futur per endavant”.

“Estic il·lusionat a prendre part en aquest projecte i ser capaç d’aportar el meu granet de sorra a la feina que des de l’ajuntament es pot fer. Amb aquest repte faig aquest pas, perquè per a mi Nules és el més important”, ha rematat Bertomeu.

Una il·lusió compartida per José Adsuara, cap de llista del PP a les eleccions, que ha considerat un privilegi comptar amb els coneixements de Vicente Bertomeu a la seva candidatura. “Nules mereix tornar a recuperar la seva essència, posar en valor les seves fortaleses i treballar amb esforç. I Bertomeu encarna tots aquests valors amb una lluita decidida i compromesa amb la nostra agricultura”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: