El PP reivindica més obres i menys propaganda per regenerar la platja d´Almassora

El Partit Popular d´Almassora ha reclamat l´execució de les obres de regeneració de la costa que “espera des de fa anys la inversió que permeti frenar la regressió d´un litoral afectat per la presència, al nord, del Port de Castelló”.

La demanda la formula la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira, en resposta a l’anunci fet per la Diputació d’elaborar una assessoria tècnica per abordar la regressió de la costa. “El PSOE torna a vendre fum i malgastar temps i diners amb propaganda”. “El que demana la nostra localitat és l’execució de les obres que el PP ja va definir el 2015 a l’Estratègia per a la protecció de la costa de Castelló.

Un document que, tal com explica Rovira, “detalla les accions que cal emprendre per frenar la regressió de la costa i estableix inversions que el PSOE, amb la seva arribada al Govern d’Espanya ha paralitzat”. De fet, “només les obres de regeneració d’Almenara, que va licitar el Govern de Mariano Rajoy, són les que s’han executat i perquè el PP ja les havia publicat per a la seva adjudicació”.

Lamentablement, “no és el cas d’Almassora, on fa anys que reclamem que, després de la regeneració de Benafelí, licitada pel PP el 2014 i adjudicada el 2015 també per un govern del PP, s’executi la següent fase que permeti reforçar la façana litoral”. “I aquestes obres es van contemplar al document que el PP va presentar l’octubre del 2015 per blindar la costa d’Almassora i la de la resta de la província. Un document a què el PSOE ha donat l’esquena i ara intenta maquillar anunciant una assessoria tècnica que defineixi les àrees del litoral on s’ha d’actuar”.

Tal com explica Rovira, “el que necessita Almassora és que es treballi, no que es vengui propaganda. Els veïns estan cansats d?anuncis, només demanen fets. Perquè després de més de set anys de governs socialistes l’única inversió que ha rebut la nostra costa fins ara és la que va adjudicar el PP. I és dramàtic que l’erosió avanci sense un govern competent que la freni amb el projecte sòlid i d’envergadura que mereix el nostre litoral”. Des del PP, conclou la regidora, “estem preparats per ser el canvi que garanteixi inversió, benestar i futur”. “Amb més fets i menys propaganda”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: