El PPCS proposa rebaixar la càrrega fiscal

El Partit Popular de la província de Castelló proposa rebaixar la càrrega fiscal al teixit empresarial després de caure la creació d’empreses a la província i disparar-se els tancaments un 40%. El secretari general del PP de la província de Castelló, Salvador Aguilella, recorda que el Partit Popular aposta per les rebaixes fiscals a l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF), IVA i Societats per ajudar empreses i famílies a esmorteir els efectes que està tenint l’escalada de la inflació al seu dia a dia. “La pujada de preus està sagnant l’economia i moltes empreses s’han vist abocades a abaixar la persiana davant els errors del PSOE, que cada cop recapta més impostos”, denuncia Aguilella.

Les darreres dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) sobre la creació i la dissolució de societats mercantils a la província de Castelló mostren la duresa de la pujada de preus a l’evolució del teixit empresarial castellonenc. Durant el mes de maig, darrera dada analitzada i ja en plena crisi energètica, la constitució de noves empreses va caure un 13%, en passar de les 99 registrades el maig del 2021 a les 86 que s’han comptabilitzat en el mateix període del 2022.
En el cas de les empreses dissoltes, les dades han estat encara més dures. El nombre d’empreses que han hagut de baixar la persiana s’ha disparat un 40% a la província de Castelló, en passar de 26 al maig del 2021 a les 42 que han desaparegut en el mateix període del present exercici 2022.

“El pla del Partit Popular per ajudar les empreses a suportar la difícil situació econòmica que estem vivint consta fonamentalment de rebaixes fiscals a l’IRPF, IVA i Societats i la posada en marxa d’incentius o crèdits fiscals emprant els fons europeus”, explica Salvador Aguilella.

A més de la rebaixa d’impostos, “al PP som plenament conscients de la necessitat de simplificar les traves administratives i una reducció de la despesa que s’aconsegueix amb una gestió eficaç, estudiada i planificada”, indica el secretari general del PP de la província de Castelló.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: