El PP reivindica avantatges fiscals per promoure comunitats energètiques a Borriana

El Partit Popular de Borriana defensarà demà en ple l’oportunitat d’aplicar rebaixes fiscals per promoure la constitució de comunitats energètiques a Borriana que apostin pel consum de les energies netes. La iniciativa, que el PP ja va elevar al ple el mes passat amb l’objectiu de bonificar comunitats de veïns que utilitzessin energies renovables com a alternativa de consum, “es torna a elevar al ple després que PSOE i Compromís rebutgessin la proposta”.

Ho explica Vicente Tejedo, regidor del PP a Borriana, que considera “que qualsevol iniciativa ciutadana que vagi dirigida a consumir energies renovables ha de comptar amb un suport institucional”. I l’exemple no el trobem gaire lluny. Municipis com Castelló, també socialista, apliquen avantatges fiscals als que apostin per aquest tipus d’energies”.

Per això, “tornem a plantejar la necessitat de mirar-nos en els qui ja ho fan per fer-los nosaltres mateixos. I ho demanem, en aquesta ocasió, per promoure la constitució de comunitats energètiques locals (CEL) que garanteixin l’aposta decidida per les energies renovables i garanteixin que Burriana és una ciutat amiga de l’energia verda, la que mai no s’esgota i la que aposta per un desenvolupament sostenible”.

En aquest sentit, assenyala Tejedo, “aquesta no és una moció política, és una iniciativa en defensa d´aquesta ciutat que de manera decidida ha de caminar cap a aquest tipus de consums nets”. “És una obligació de tots defensar aquest tipus d´energies i un deure institucional promoure i apostar per les energies verdes”. Des del PP, assenyala Tejedo, “estem convençuts que el futur passa per aquest tipus de comunitats, que es constitueixin a nivell local en defensa d’un consum responsable i ecològic. I esperem que PSOE i Compromís així ho entenguin i donin suport a una proposta que pretén recolzar econòmicament els que hi creguin”, ha conclòs el regidor del PP.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: