Colomer destaca la feina dels informadors de la Xarxa Tourist Info com a “ambaixadors d’hospitalitat”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la feina que fan els informadors de la Xarxa Tourist Info com a “ambaixadors d’hospitalitat”, i ha assenyalat que les oficines Tourist Info “són la primera línia de defensa d’un model turístic i la primera línia d?interacció per a qui ve de fora”.

Francesc Colomer ha inaugurat amb l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, la nova oficina Tourist Info del municipi.

Colomer ha assenyalat que “aquesta oficina serà un punt d´interacció del visitant, a més de punt d´informació, d´hospitalitat, i de referenciar la millor versió cultural, gastronòmica, paisatgística, i de tot el que representa aquest territori”.

El titular de Turisme ha ressaltat que a través de les oficines Tourist Info “mostrem la millor versió als que vénen de fora i és un vehicle de promoció de Càlig” i ha recordat que “el turisme és part de la resposta de futur”.

En aquesta línia, ha recalcat que “vivim en un món global on hem de lluitar per posicionar els nostres productes turístics” i ha felicitat l’ajuntament de Càlig pel “gran treball que està fent”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Càlig ha agraït la visita i ha destacat que “hem treballat perquè això sigui una realitat” i ha assenyalat que “és molt important per a nosaltres donar visibilitat al municipi i donar a conèixer tota la nostra oferta per donar un empenta al comerç local i turístic que cada cop està més en auge”.

Cal assenyalar que Turisme Comunitat Valenciana ha destinat 6.700 euros per a la incorporació, posada en marxa i operativitat plena de l’oficina d’informació turística Tourist Info Càlig, que queda integrada a la Xarxa Tourist Info de la Generalitat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: