El PP proposa un pla per protegir el talent de Nules amb rebaixes fiscals i la quota 0 de Mazón

El Partit Popular de Nules ha proposat un pla per protegir “el talent i l’emprenedoria de la nostra localitat que és molt i mereix ser valorat”. Ho ha defensat el regidor del PP a la localitat, Pedro Valls, amb una iniciativa que reivindica “les bones idees de veïns que arrisquen la seva capital per generar riquesa al nostre poble. Aquest és un benefici valuós que s’ha de cuidar i incentivar. I nosaltres estem preparats per ser la mà que els ajudi”.

Pedro Valls reivindica un viver d’empreses de quilòmetre zero “que cregui a Nules i inverteixi a Nules”. “Si des de l’ajuntament es promouen ajudes per desenvolupar idees, són les idees de Nules, les que inverteixen al nostre poble, les que mereixen ser recolzades”. I per aconseguir-ho, “cal una promoció més gran dels fons i comunicació als sectors més interessats. Per aconseguir aquesta economia circular que torni a Nules en forma doportunitats les inversions que a través dels nostres impostos financem”.

Una aposta decidida que ha de venir avalada pel “pla de rebaixes fiscals que defensa el nostre president regional, Carlos Mazón, que creu a l’autònom com l’heroi que davant la crisi es reivindica, arrisca i desenvolupa per avançar i crear ocupació”. Aquest valor, considera Valls, “és incalculable” i per això “mereix protecció, promoció i ajuda”. “La té amb el PP, amb la supressió progressiva de l´impost de patrimoni, la supressió de l´impost de successions, de donacions i d´actes jurídics documentats”, totes elles defensades per Mazón.

I als emprenedors, menors de 35 anys, “una quota zero durant els tres primers anys de la seva activitat que els faciliti el desfogament econòmic per garantir el desenvolupament del seu projecte”. Una aposta ferma per les oportunitats que protegeix qui arrisca “perquè al PP considerem el talent un actiu d’oportunitats que cal encoratjar, no sotmetre”.

Pedro Valls es mostra convençut que hi ha una altra forma de governar. En positiu i amb idees clares i fermes contra la crisi. Amb l’estabilitat d’un govern que crea al territori i encoratgi projectes de futur per al conjunt del país. I aquest objectiu, forjat des de la humilitat, és possible de la mà d’Alberto Núñez Feijóo al Govern d’Espanya, amb Carlos Mazón a la Generalitat Valenciana i amb Marta Barrachina a la Diputació. A Nules treballarem per aconseguir-ho amb l’únic objectiu de millorar la vida dels nostres veïns. Perquè són ells l’única cosa important”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: