El PP defensa el bou com a motor econòmic i reivindica ajudes per protegir la festa

El Partit Popular de la província de Castelló ha reivindicat avui a la Vall d’Uixó el món del toro com a motor econòmic per al territori. Ho ha fet el diputat provincial del PP, David Vicente, que juntament amb el secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, i membres de la comissió taurina del PP, s’han desplaçat fins a la localitat de la Plana Baixa per compartir amb el PP de la Vall una tancada que convocada a les 8.00 del matí finalment s’ha celebrat a les 12.00 hores del migdia.

“El món del bou és riquesa per a la província de Castelló. Som milers els aficionats a aquest festeig tradicional que desitgem protegir. I són milers les famílies que viuen directament o indirectament d´aquesta activitat que a Castelló, a més, compta amb ferros propis”, assenyala David Vicente.

Acompanyats pel president local del PP a la Vall i diputat al Congrés pel PPCS, Óscar Clavell, i els regidors del Grup Municipal, amb Carolina Castelló i Herminio Serra entre d’altres, “avui reclamem una vegada més la inversió per a un sector que no només és festa i afició, és economia, ocupació i vida per a la província, especialment per a l’interior del nostre territori”.

I és per això, assenyala Vicente, que “les ajudes que des d’institucions, com la Diputació, es concedeixen als que promouen aquests festejos s’haurien d’incrementar”. Aquest any, la institució ha atorgat 86.425 euros entre més d?un centenar d?entitats taurines que han suposat una minva d?ingressos substancial per finançar les seves activitats. “Els 500 euros concedits es queden molt escassos, tenint en compte que aquest era un any en què l’activitat taurina tornava a estar al 100% després de dos anys condicionats pel Covid-19. Perquè cada entitat és un actiu en ell mateix que hem de protegir”.

En aquest sentit, “des del PP reivindiquem el nostre esperit taurí, defensem la tradició amb orgull i la seva activitat amb convicció. Perquè les ramaderies són garantia d’ocupació i les associacions reflecteixen un territori que es reivindica davant dels que volen silenciar-lo”. “El PP és l’única alternativa que creu amb fermesa a la seva feina i estem preparats per gestionar en la seva defensa, perquè invertir-hi és invertir en el desenvolupament i les oportunitats de la nostra província”, ha conclòs David Vicente.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: