El PP proposa licitar un espai públic allunyat del nucli urbà per oferir oci nocturn segur als joves d’Almenara

El Partit Popular d’Almenara ha presentat per registre una iniciativa que es debatrà al proper ple i que proposa la licitació d’un edifici públic situat al costat de les piscines municipals com a local d’oci per als més joves.

Tal com relaten des del PP, a Almenara no hi ha una àrea d’oci juvenil i aquesta circumstància provoca que la majoria dels joves s’hagin de traslladar a altres poblacions per gaudir d’un espai de reunió i de diversió. El que es planteja és aprofitar les instal·lacions disponibles, i que en aquest cas concret estan allunyades del nucli urbà de la localitat, per promoure una àrea de lleure segur i còmode per als més joves d’Almenara.

La proposta es registra amb el desig de promoure un sa debat que “ens permeti arribar a punts de trobada. Plantegen des del PP analitzar a través del departament d’Urbanisme o del negociat oportú el corresponent estudi de viabilitat i seguretat quant a espai i accessos possibles si s’aprova la ubicació proposada com la millor possible per desenvolupar la proposta.

Tot i que aquest estudi estigués definit, la proposta del PP planteja definir les bases per treure a licitació pública la gestió del local de lleure amb la finalitat d’atendre la demanda d’oci nocturn inexistent a la població així com totes aquelles millores que es puguin aportar per millorar la proposta. Perquè l’objectiu, expliquen des del PP, és que sent conscients d’aquesta mancança es pugui treballar conjuntament en la recerca de les millors opcions per atendre una part de la nostra població que es reivindica i demana ser escoltada.

El desig, han considerat des del PP, és assolir punts de trobada perquè l’objectiu de millorar Almenara és una cosa que tots els partits tenen en comú.

Informació i Foto: PP Almenara

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: