El PP demana ampliar la Policia Local de Nules per recuperar dues patrulles per torn i frenar robatoris

El Partit Popular de Nules ha sol·licitat a l’alcalde de la localitat que atengui les necessitats d’una plantilla de la Policia Local cada cop més exigua que “fa mal al nostre municipi”. Així ho ha manifestat el portaveu del PP, José Adsuara, que ha declarat que “cal analitzar les necessitats d´un equip de professionals que lluny d´ampliar-se, com l´alcalde i delegat de Policia Local ha anunciat de forma reiterada, aprima mes a mes ”.
Les conseqüències les pateix directament la població que ha vist els últims mesos robatoris a centres educatius i aquest mes al polígon Cardanelles, al costat del nucli urbà de la ciutat. “És evident que hi ha una carestia d’agents que cal resoldre, tal com ens han explicat fonts sindicals. Però la realitat és que dels 19 operatius al carrer es poden acabar convertint en 14 o fins i tot 13 a finals d’any. I això ja seria molt delicat, ja que si abans gaudíem de fins a dues patrulles per torn amb 27 agents i ara s’ha reduït a una de sola amb 19 operatius, acabar l’any amb 14 efectius o fins i tot menys podria impedir ni tan sols l’organització d’agents de servei per torn”.
Segons Adsuara, “cal que aquesta situació es corregeixi. I ens consta que els mateixos agents ho han traslladat a l’alcalde perquè la realitat és que Nules ni tan sols té una bossa a què pugui recórrer per cobrir vacants”. A tot això se suma que entre 7 i 9 agents estarien interessats a sol·licitar una comissió de serveis per traslladar-se a altres policies locals de la província. “Una circumstància que demostra que calen mesures de reforç per garantir la millor atenció al ciutadà i amb això evitar la fugida dels agents”.
Per aconseguir-ho “cal un compromís en ferm. No només assegurar que les places es consoliden a l’escala màxima, sinó que s’amplien a la base. Perquè al capdavall són els agents de Policia Local els que patrullen i asseguren els nostres carrers”. “Volem que aquesta solució es resolgui abans que es generi més malestar, perquè Nules mereix l’atenció i l’assistència que només els nostres agents garanteixen i és just reconèixer-ho”, ha declarat.

Informació i Foto: PP Nules

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: