El PP exigeix al PSOE que actuï immediatament en la millora del vial que connecta amb l’embotelladora d’aigua a Cortes de Arenoso

El Partit Popular de la província de Castelló exigeix ​​al PSOE de la Diputació que actuï immediatament en la millora del vial que connecta amb l’accés a la planta embotelladora d’aigua a Cortes de Arenoso. El portaveu del PP a la Diputació, Salvador Aguilella, denuncia la inacció del PSOE “malgrat les contínues demandes de l’alcalde, Florencio Catalán, que no han estat ateses encara per part del Govern socialista”. “La carretera d’accés a la planta embotelladora necessita un asfaltat urgent i també una ampliació perquè ara no poden passar dos camions alhora”, explica Aguilella.

El vial que dóna accés a la planta embotelladora d’Aigua de Cortes és un camí però, en tractar-se d’un petit municipi com és el cas de Cortes de Arenoso, el consistori no té capacitat per adequar-lo. “Per aquesta carretera passen multitud de camions de 40 tones que són indispensables per a l’activitat diària de la planta embotelladora”, explica el portaveu del PP a la Diputació. Per això, “cal que el Govern socialista de la Diputació actuï en la reparació de l´asfalt d´aquest vial tal com s´ha compromès amb l´alcalde”, afegeix Aguilella.

A més de l’asfaltat, “també cal que s’ampliï el camí perquè en aquests moments no poden travessar dos camions, per la qual cosa s’han de posar d’acord perquè un puja no pot baixar l’altre. A més, cal millorar la seguretat de les persones que treballen a la planta embotelladora”, descriu el portaveu del PP de la Diputació, que s’ha desplaçat a Corts d’Arenós per conèixer en primera persona les necessitats d’aquest municipi en boca del seu alcalde, Florencio Català.

El portaveu del PP a la Diputació, Salvador Aguilella, subratlla que “és primordial la millora i l’adequació de carreteres i camins com el que dóna accés a la planta embotelladora d’Aigua de Cortes perquè són infraestructures essencials per al dia dels veïns, així com d’una empresa que ajuda a crear ocupació i riquesa al municipi ia la resta de la comarca”. “La Diputació ha de vetllar per les necessitats de tots els ajuntaments i veïns de la província, però més si és possible pels petits ajuntaments, com és el cas de Cortes de Arenoso”, indica Aguilella.

L’empresa Agua de Cortes s’ha convertit en motor econòmic de la localitat de Cortes de Arenoso i contribueix a lluitar contra la despoblació, tant en aquest municipi com al conjunt de la comarca de l’Alt Millars, ja que alguns dels 70 treballadors de la planta es desplacen també des d’altres localitats properes.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

A %d bloguers els agrada això: