El PP exigeix a Safont que defensi la costa de Borriana després del veto del PSOE al Senat

El Partit Popular de Borriana ha demanat a l’alcaldessa de la ciutat la defensa de la costa després del veto que el PSOE va donar al Senat la setmana passada a la proposta del PP per defensar els habitatges singulars del litoral. Ho ha demanat el portaveu del Grup Municipal del PP, Juan Fuster, a l’últim ple “després del rebuig injustificat dels socialistes a una iniciativa que defensava la protecció dels poblats marítims singulars de la nostra província”.

“Som conscients”, ha explicat Fuster, “que el cas de Burriana no és el mateix que el de Nules, Cabanes, Moncofa o Almenara”. Tot i això, adverteix el regidor, també som conscients que l’absència d’inversions per part del PSOE està provocant l’avenç del mar i la regressió de les nostres costes. I aquest escenari pot derivar a Borriana en una situació similar a la que pateix la veïna Nules, on s’ha col·locat un mur de contenció davant dels habitatges perquè aquests no resultin afectats per anys de manca d’inversions”.

En aquest sentit, ha explicat el portaveu del PP, “volíem saber què opinava l´alcaldessa de Borriana sobre el rebuig del PSOE a la proposició per modificar la llei de costes i prendre en consideració la proposta d´addició per protegir els poblats singulars de la costa . Per exercir de dic de contenció a la història de les nostres costes que és present i vol ser futur”, ha manifestat Fuster.

I “sent coneixedors que no és el cas de Burriana, també som conscients que si el PSOE no inverteix a protegir el litoral i frenar la regressió al final aquest onatge que bat sobre habitatges de Nules, Moncofa, Almenara i Torre la Sal, a Cabanes, també arribarà a les nostres”. I lamentablement, ha considerat el regidor, “l’alcaldessa de Borriana, en lloc de donar suport a la protecció de la singularitat de la nostra costa i exigir inversions, s’ha posat de perfil, una vegada més, deixant clar que els set anys d’absència d’inversions a la costa no hi van”, ha assenyalat Fuster.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: