El PP de Càlig reclama un ple per reobrir la piscina

El Partit Popular de Càlig ha presentat avui la petició d’un ple extraordinari amb motiu de el tancament de la piscina. Els populars han posat damunt la taula la mala gestió que ha fet l’equip de govern respecte a eta infraestructura.

Els populars han advertit que de l’obertura de la piscina depenen quatre llocs de treball directes (socorristes i conserges) i el treball d’un veí que obre el servei de bar a la piscina. Malgrat que durant diverses setmanes l’Ajuntament ha estat “donant declaracions contradictòries” sobre la possible obertura de la piscina, el que ha generat falses expectatives.

En aquest sentit, els regidors de l’PP creuen que darrere de el tancament no hi ha motius de seguretat sanitària, sinó problemes que arrossega la instal·lació i que l’equip de govern no ha estat capaç de solucionar.

El PP de Càlig ha fet ús de la seva capacitat de quòrum per reclamar el ple perquè s’estudiï la reobertura de piscina com a motor econòmic de la localitat i element dinamitzador, subvencionar el veí afectat pel tancament de bar amb les ajudes impulsades pel comerç , instar l’equip de govern a què liciti de forma ràpida la reparació de la piscina i que la resta d’instal·lacions esportives puguin usar-se de manera gratuïta.

Informació i Foto: PP Càlig

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: