El PP de Cabanes recull les demandes de caçadors i agricultors per resoldre la problemàtica dels senglars

El PP de Cabanes portarà a ple de l’ajuntament les demandes de caçadors i agricultors amb l’objectiu “de controlar la superpoblació de senglars i conills que estan causant veritables mals de cap a tota la població”.

La iniciativa es convertirà en moció després que la portaveu de l’PP a Cabanes, Ana Obiol, al costat de membres del seu equip es reunissin aquesta setmana amb els afectats “amb l’objectiu d’escoltar-“. “Volem que el focus es dirigeixi a ells i que siguem el seu altaveu. I per això hem pres nota de cada demanda que traslladarem a una iniciativa a el ple que esperem sigui recolzada per la unanimitat dels grups “.

De fet, assenyala Obiol, “això no va de colors, va de ser útils als nostres veïns. I és el que ens estan demanant. Que siguem capaços d’arribar a una entesa per donar solucions que siguin útils a l’hora de resoldre la proliferació d’aquestes espècies cinegètiques que causen destrosses en parcel·les de conreu, provoquen accidents en carretera i causen alarma entre els veïns ja que la seva presència arriba ja zones residencials “.

“Volem garantir l’agricultura del nostre poble i evitar la proliferació de parcel·les abandonades. I per això som conscients que no es pot derivar tota la responsabilitat sobre els caçadors que no poden actuar a tots els nivells i tan desprotegits com ho estan pel Govern de PSOE i Compromís “. Per això, “exigirem solucions eficaces. Les que ens van reclamar els portaveus d’aquests col·lectius el passat mes de maig a Torreblanca i que la nostra portaveu en Medi Ambient, Elisa Díaz, elevarà a Les Corts, de la mateixa manera que la nostra presidenta, Marta Barrachina, portarà a la Diputació Provincial. L’objectiu és ser útils “, ha conclòs la regidora.

Informació i Foto: PP Cabanes

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: