El teu abonament 2020/21 del CD Castellon un donatiu per a la Fundació Albinegra

El CD Castellón llença la campanya d’abonaments de la temporada 2021/22 “Sempre aquí, camí a l’Centenari”, en què els orelluts podran recuperar els diners del seu abonament o efectuar com a donació a la Fundació Albinegra.

Resta poc més d’un any perquè el nostre estimat Club Esportiu Castelló abast la xifra dels 100 anys, una fita històrica que la Fundació Albinegra es troba treballant des de fa mesos perquè tota la Família de el CD Castelló gaudi com l’any com ho mereix.

La campanya no podria anar enfocada a un altre esdeveniment que no fos el Centenari de el CD Castelló, i es presenta amb la possibilitat de retornar l’import abonat en la temporada anterior -2020 / 21- als seus més de 13.000 abonats. Una altra alternativa és donar aquesta quantitat a la Fundació Albinegra per recolzar la seva gran tasca social i el futbol base de l’CD Castelló. La Fundació Albinegra treballa amb més de 1.000 famílies castellonenques per construir un futur i present millor per a la nostra societat, província i Club. D’fer efectiva aquesta donació, rebràs un certificat que et permetrà desgravar fins a un 80% en la declaració de la renda, de manera que, per exemple, un soci de el CD Castellón l’abonament costar 50 €, se li desgravarà 40 € en la declaració de la renda del 2021.

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: