El PP d’Almenara demana menys propaganda i més esculleres per frenar la regressió de la platja

El Grup Municipal de Partit Popular a Almenara ha presentat una moció per al seu debat en ple que posi en valor la demanda històrica dels veïns de comptar amb unes esculleres que protegeixin el litoral. Històricament assotada pels temporals, els veïns “estan cansats de tanta propaganda i de tan pocs fets. El que necessiten són les esculleres, no autobombo que només genera desesperança i desil·lusió “.

Des del Partit Popular d’Almenara “vam presentar una moció que pretén agilitzar aquest projecte, perquè ens van dir que havien de començar les obres aquest mes de març ia hores d’ara seguim sense veure una sola màquina a la platja”. I precisament, ha assenyalat Amparo Esteve, portaveu de l’PP a Almenara, “és el que desitgem veure. Més màquines i menys paraules “.

La proposta que el PP ha presentat a l’Ajuntament d’Almenara considera “urgent” exigir des del consistori “diligència”. Fa un any “ens enfrontem a temporals gravíssims, com el Glòria, que ens va castigar durament”. “El vam tornar a viure al mes de març i abril, amb danys estructurals en la nostra platja”. I avui, explica Esteve, “seguim esperant solucions definitives”.

Per al PP, “el trist és que aquest projecte estava llançada en l’etapa de el Partit Popular i l’arribada de Pedro Sánchez a el Govern d’Espanya bloqueig la infraestructura. Un càstig que no mereix Almenara que esperava que aquestes esculleres fossin una realitat fa anys i avui encara estem reclamant-“.

Per tot això, “confiem que l’aparell propagandístic de l’PSOE que durant anys ha estat bloquejant aquest projecte, passi dels anuncis als fets, perquè és el que Almenara espera i necessita. Són massa anys de promeses incomplertes “, ha declarat Esteve.

Informació i Foto: PP Almenara

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: