La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats fins al 12 d’abril

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats fins al 12 d’abril amb diferents propostes d’oci, com les exposicions ‘Play. Ciència i música ‘i’ Mart. La conquesta d’un somni ‘, les mostres gratuïtes’ hyperloop ‘i “Pioneres de l’Enginyeria” o els experiments de’ La Ciència a Escena ‘, que es realitzen cada dia.

Destaca a més l’oferta infantil amb el planetari ‘Astromenuts’ els dissabtes, a les 12 hores, i l’exposició ‘Hi havia una vegada, la ciència dels contes’, així com les barques i caiacs amb què es pot navegar pel llac. Per facilitar la visita en els dies festius 2 i 3 d’abril, el Museu dels Ciències obrirà fins a les 21 hores. La resta de dies, l’horari serà de 10 hores a les 19 hores.

La ventilació anti COVID de al Museu de les Ciències i l’Hemisfèric ha estat verificada per personal investigador de el CSIC després monitoritzar la qualitat ambiental registrada per mesuradors instal·lats en diverses zones de tots dos edificis.

A més, des de juny de 2020 la Ciutat dels Arts i els Ciències compta amb el segell ‘Safe Tourism Certified’ creat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). A l’respecte continuen les mesures adoptades pel que fa a reducció i control d’aforament, desinfecció i senyalització d’itineraris per garantir la distància social i evitar aglomeracions.

Ciència en directe

Entre les propostes de l’Museu dels Ciències, destaquen els experiments en directe amb els tallers ‘Química en acció’ per a un públic a partir de 8 anys i de ‘La ciència invisible’, recomanada a partir dels 10 anys. Hi ha diverses sessions al llarg del dia que se celebren en sales ubicades a la planta baixa de Museu, al carrer Menor, amb una entrada de 3,5 euros per taller i persona.

També a l’entrada a al Museu s’ha instal·lat un photocall dedicat a el món dels dinosaures, tematitzat amb la pel·lícula ” Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D ‘, que es projecta en l’Hemisfèric.

De l’passat a el futur, al carrer Menor, fins al 2 de maig, estarà exposada la càpsula hyperloop dissenyada per l’empresa valenciana Zeleros. La mostra ‘Zeleros hyperloop: viatjar a 1.000 km / h’ presenta una maqueta, un prototip de el vehicle i un mural sobre la seva història.

‘Play. Ciència i música ‘,’ Mart. La conquesta d’un somni ‘, el nou espectacle de l” Teatre de la Ciència ‘, i els contacontes de’ Hi havia una vegada. La ciència dels contes ‘són altres de les propostes de l’Museu dels Ciències.

Planetari infantil ‘Astromenuts’

El planetari ‘Astromenuts’ de l’Hemisfèric descobreix a el públic familiar els secrets de el dia i la nit, les fases de la Lluna o les meravelles que tanquen les constel·lacions. En un vertiginós viatge a través de el sistema solar, recorren planetes i intenten atrapar alguna estrella que troben pel camí. Una manera d’iniciar-se en les ciències de l’espai a través de divertits dibuixos, històries i animacions. Els dissabtes a les 12 hores en l’Hemisfèric.

Les pel·lícules IMAX ‘Amazon Adventure’, ‘American Wild’, ‘Viatge a l’Espai. Propera parada Mart ‘,’ Caminant entre dinosaures: Planeta Prehistòric 3D ‘i’ Viatjant amb la llum ‘, un programa de planetari en format’ fulldome ‘, són altres de les propostes de l’Hemisfèric.

‘Galàxia Hung’ fins el 12 d’abril

Aquesta mostra aplega un total de 14 escultures, deu d’elles instal·lades al Passeig de l’Art de l’Umbracle i quatre en el llac nord de l’Hemisfèric. Es tracta d’obres inspirades en la cultura taiwanesa i la vida quotidiana de Taiwan amb els colors brillants que s’observen en els patrons tradicionals taiwanesos.

També en els exteriors es pot visitar la mostra ‘Pioneres de l’Enginyeria’, realitzada en col·laboració amb la Càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València, que aborda com la dona ha ingressat a l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports.

Una altra de les activitats que poden realitzar els i les visitants és navegar per l’estany de l’Hemisfèric amb la petita flota de caiacs i barquetes, que ja estan disponibles perquè el públic ‘explori’ de forma diferent un dels espais més característics del complex.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: