El PP ampliarà la denúncia per la trama Puig per caçar subvencions i demana explicacions a el president

La secretària general d’el PPCV, Eva Ortiz, ha anunciat que el PP ampliarà la denúncia per la trama dels germans Puig després de les declaracions d’una testimoni en una entrevista a un mitjà de comunicació en què narra com el seu germà es passeja per les conselleries per demanar subvencions de el govern valencià i demana la compareixença de Puig perquè doni explicacions.

La diputada popular ha indicat que “ara es demostra que el PP en cap moment ha faltat a la veritat i que hi ha una connivència, factures falses, programes que no s’han realitzat i que s’han presentat les justificacions i cobrat … i recordar que aquesta persona ha declarat davant la Fiscalia “.

“També demanarem la compareixença de el director de l’Agència Antifrau Joan Llinares perquè ens semblen greus les acusacions de la testimoni que diu que volien que callés i volem que ens aclareixi quines persones sota la seva responsabilitat han demanat silenci per a una persona que ha demanat ser testimoni protegit “, ha assenyalat.

Eva Ortiz ha indicat que “entenc que és assumpte incòmode per al senyor Puig perquè són els seus germans i els amics dels seus germans. Però clar, des 2017 no ha sortit a dir què passa amb això quan és la seva família directa la implicada, on hi ha factures de lloguer d’una nau del seu pare, el seu germà està en nòmina amb factures falses i el seu fill ha tingut accés a subvencions de Avalem Jove per treballar en aquestes empreses. És un assumpte greu perquè Francis Puig està imputat per frau en subvencions, els seus socis Adell Bover també i Rubén Trenzano s’asseu al banc dels acusats per falsificació de document públic “.

També s’ha preguntat “què estaria passant si el president fos de PP. No es pot entendre per què no surt a donar explicacions. Si de mi diguessin coses que no són certes, actuaria. Si no passa res serà que són veritat “.

Eva Ortiz ha manifestat que “demanem que comparegui el president Puig per parlar dels tripijocs del seu germà Francis Puig a l’administració que ell presideix, els seus passejos per les conselleries, amb qui ha tingut contacte, si el de l’exsecretari autonòmic senyor Vidal sota la seva ordre és cert o no … volem saber la veritat perquè de moment sabem que hi ha més de dos milions d’euros de diners públics i ningú explica res “.

La també portaveu adjunta de el Grup Popular ha assenyalat que, a més de l’ampliació de denúncia per aquesta denúncia, hem demanat -i se’ns ha concedido- investigar per part de la Guàrdia Civil els comptes bancaris que tinguin a veure amb les empreses dels germans de president, l’actuació i l’Agència Tributària i la compareixença de Llinares. Hi ha un càrtel perfectament demostrat amb els germans de el president de la Generalitat i els seus socis “.

restriccions

D’altra banda, Eva Ortiz ha demanat a el Consell més diàleg i una relació més fluïda sobre les mesures restrictives a adoptar perquè “no ens donen cap informació. No es tracta de tancar l’hostaleria si o no, sinó perquè es tanca l’hostaleria, si hi ha ajudes en vena per a les persones sense ingressos, i per què han de seguir pagant impostos si estan tancats “.

“L’interessant ha continuat és que ens guiásemos per experts no per genialitats que cada dia és una de diferent. Si es tanca l’hostaleria i els comerços hi ha d’haver ajudes en vena, no una pantomima de 340 milions d’euros que no existeixen, fiats a fons europeus que no arribaran abans de final d’any. Aquesta gent no aguanta aquesta situació que posa en risc el seu patrimoni i fins i tot la seva salut. Donem suport als hostalers mentre no se’ls tracti com correspon. Hi ha d’haver ajudes directes. Els estan prenent el pèl “.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: