L’Aula Zschimmer & Schwarz de Química Sostenible i Circular premia dos estudiants de la Universitat Jaume I i els seus tutors pels seus treballs de final de grau i de màster

L’alumna de grau Elisa Gracia i l’alumne de màster Sergio Alcalde, tutoritzats pels professors Félix Hernández i Eduardo García-Verdugo, respectivament, han sigut els guanyadors dels premis de final de grau i màster convocats per l’Aula Zschimmer & Schwarz de Química Sostenible i Circular.

L’acte ha consistit en una breu cerimònia que ha comptat amb la participació del director de l’Aula Z&S, el professor José Mata; el gerent de Zschimmer & Schwarz España, Pedro Hernández; i el director tècnic de la companyia i coordinador de l’Aula, Aarón Martínez, així com dels quatre guardonats, als qui se’ls ha lliurat el diploma i la dotació econòmica que acompanya al premi.

El treball de Sergio Alcalde mimetitza els processos naturals amb l’objectiu d’obtenir productes i processos químics que contribuïsquen al desenvolupament sostenible i, d’aquesta manera, millorar la seguretat en el treball i reduir la petjada ambiental. El d’Elisa Gracia avaluava l’eficiència en l’eliminació de fàrmacs, pesticides i altres compostos en les plantes de tractament d’aigües i el seu conseqüent impacte ambiental.

En aquesta primera edició dels premis s’han presentat 7 treballs de final de grau i 11 de màster, tots ells oferint solucions enfocades a la química verda.

L’Aula Z&S naix a l’octubre de 2019 amb els objectius de fomentar el talent dels joves universitaris a través de beques i premis; millorar la seua formació tècnica i internacional mitjançant la celebració de conferències i la realització de pràctiques internacionals en les seus de l’empresa; desenvolupar sinergies entre l’empresa i la universitat en temes d’innovació i desenvolupament sostenible; i promoure la química verda a través d’activitats divulgatives.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: