El PP aconsegueix el seu regidor 467 a Alcúdia de Veo

El Partit Popular de Castelló ha arribat al seu regidor 467 amb la presa de possessió de Salvador Barres a l’Ajuntament d’Alcúdia de Veo. El tràmit, que es va formalitzar el dilluns 29 de març a ple després de mesos d’espera, va donar entrada a el regidor en un municipi els regidors es trien en llista oberta.

Barres és el segon regidor de l’PP a Alcúdia de Veo, que ja comptava amb Carlos Villalba en qualitat de portaveu. “Vinc a treballar pel meu poble, el que va ser dels meus pares, amb la defensa de les idees de l’PP que garanteixen oportunitats i desenvolupament, el futur que necessiten pobles petits i sense recursos que s’enfronten a l’amenaça de la despoblació dia a dia “.

El regidor de PP s’incorpora a el projecte de el Partit Popular a la província, amb 467 regidors i 66 alcaldes. En l’Alcúdia de Veo, “treballem des del minut zero per sumar i defensar iniciatives que a pobles com el nostre ens garanteixin la vida”. “La despoblació és una amenaça real que s’ha d’enfrontar amb un projecte de futur i amb iniciatives que donin suport l’emprenedoria i el talent”.

En aquest sentit, ha assenyalat el nou regidor, “tot el meu esforç en escoltar les necessitats dels meus veïns i convertir-me en altaveu de les seves demandes i les seves necessitats. Els que tenim vocació de servei públic i hem vingut a treballar pel nostre poble hem de buscar solucions als problemes reals als quals cada dia ens enfrontem “. I per això, ha declarat el regidor, “cal reclamar a les institucions les inversions que garanteixin que municipis com Alcúdia, amb menys de 200 habitants, disposen dels recursos necessaris per a garantir prestacions i serveis a la nostra població, perquè s’ho mereixen tant com aquelles localitats que ens multipliquen en població “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: