El Partit Popular d’Almenara dóna suport al comerç local

La portaveu del PP d’Almenara, Alicia Bañuls, al costat dels regidors del seu partit, ha gaudit durant el matí d’avui de la Fira de Nadal de la localitat, que s’ha inaugurat amb gran èxit i afluència de visitants. Els quatre regidors populars han acudit a la tradicional cita a primera hora i s’han interessat, en tot moment, pels productes de la zona i l’artesania d’Almenara. Bañuls i els regidors del PP van aprofitar, a més, per realitzar algunes compres nadalenques i xerrada animadament amb els comerciants i veïns.

«Som conscients de la necessitat de fomentar i promocionar el comerç local d’Almenara, que moltes vegades es veu sobrepassat pels grans centres comercials de les capitals i per l’expansió dels productes que vénen fabricats pel gegant asiàtic, com és la Xina, el que suposa una competència molt dura i difícil «, va explicar Bañuls. «Des del PP volem que els nostres comerços locals perdurin, que seguim anant a comprar a les botigues de tota la vida i que els nostres comerciants i productors locals no perdin l’esperança i es vegin recolzats pels seus veïns i líders polítics», ha afegit.

«La qualitat, el tracte proper i l’interès que pot prestar un comerç del nostre poble no pot mai ser el mateix que el dels grans centres comercials, per això des del PP animem a tots els veïns d’Almenara a venir a la Fira de Nadal ja realitzar les seves compres a les botigues de la localitat perquè això ens beneficia a tots «, va argumentar la líder del PP mentre realitzava algunes adquisicions en els llocs de la Fira de Nadal acompanyada pels regidors populars.

Informació i Foto: www.ppcastellon.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: