El PP d’Almenara aconsegueix amb la seva denúncia que l’alcaldessa del PSOE ize la bandera d’Espanya

L’Ajuntament d’Almenara ja té la bandera d’Espanya onejant a la façana. Després de dos anys incomplint la Llei, per fi els veïns, gràcies al treball i la insistència del PP, tenen la seva ensenya nacional lluint a l’entrada de la Casa Consistorial. I és que la denúncia interposada fa tot just una setmana per la portaveu i líder del PP d’Almenara, Alicia Bañuls, davant la Subdelegació del Govern de Castelló exigint a la subdelegada, Soledad Ten (PSOE), al fet que obligués a l’alcaldessa del Almenara, Estíbaliz Pérez (PSOE), a hissar la bandera, d’una vegada per totes, ha causat un efecte immediat: ahir a la nit els veïns d’Almenara i els regidors del PP es van sorprendre al veure, per fi, la bandera d’Espanya, la que ens representa a tots, en el lloc que mereix.

«Estic molt satisfeta pel resultat tan ràpid i per comprovar que la feina del PP d’Almenara ha donat els seus fruits; hem demanat per activa i per passiva que la bandera d’Espanya onegés a la façana de l’Ajuntament, l’hi hem reiterat en diverses ocasions a l’alcaldessa Estíbaliz Pérez, però, finalment, ha hagut de ser una denúncia el que ha provocat el canvi d’actitud de la edil socialista «, ha expressat la portaveu del PP d’Almenara, Alicia Bañuls. I va afegir: «L’advertiment que no teníem cap inconvenient, des del PP, a acudir, si calia, als tribunals (Estíbaliz Pérez està triplement imputada per prevaricació) ha estat un altre detonant i la por, segurament, ha fet que la socialista , que portava més de dos anys sense complir la Llei de Banderes, s’hagi acovardit, afortunadament, perquè li hauran donat un toc d’atenció des de la Subdelegació del Govern «.

El PP lluita per la unitat i per que es respecti la Llei

Aquest matí els regidors del PP d’Almenara s’han fotografiat davant de l’Ajuntament on ja oneja la bandera d’Espanya, al costat de la senyera valenciana i la divisa europea. «Ens hem congratulat per la feina ben feta, per ser coherents amb els nostres ideals i per pertànyer a un partit, el PP, unit, que lluita per mantenir la unitat d’Espanya i per que es respecti la Llei, per ser seriosos, responsables i perquè volem que Almenara estigui a l’altura de les circumstàncies i la casa de tots, l’Ajuntament, sigui un exemple de Democràcia i d’ordre i infongui, a més, el respecte que els nostres veïns mereixen «.

Informació i Foto: www.ppcastellon.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: