El Partit Popular demana a Sánchez que abarateixi el preu del bitllet de tren entre Castelló i Vinaròs

La senadora del Partit Popular de la província de Castelló, Salomé Pradas, ha registrat a la cambra alta una moció per exigir al Govern de Pedro Sánchez que abarateixi el preu del bitllet de tren entre Castelló i Vinaròs, i que executi l’adquisició de nous trens de rodalies per a la nostra província.

El govern del Partit Popular va deixar previst en el Pla de millora de qualitat dels rodalies de la Comunitat Valenciana i en l’Obligació de Servei Públic que les tarifes per a les noves freqüències de trens anaven a ser les mateixes que els rodalies, però els usuaris pagaran 2 euros més per trajecte.

Mentre que el preu del bitllet per als usuaris entre Castelló-València és de 5,45 euros, en el cas de Vinaròs-Castelló el preu és de 7,15 euros.

«El PSOE s’ha carregat tota la planificació del Partit Popular i, no només no compra els nous trens, sinó que a més perjudica els usuaris del nord que paguen 2 euros més en cada trajecte», ha assenyalat.

    Pradas: «El PSOE és un llast per als interessos dels veïns de la nostra província perquè quan estaven a l’oposició van votar en contra de multiplicar les freqüències de trens fins a Vinaròs i, ara des del govern, paralitzen la renovació de combois i pugen el preu del bitllet «

Per Salomé Pradas, «el PSOE és un llast per als interessos dels veïns de la nostra província perquè quan estaven a l’oposició van votar en contra de multiplicar les freqüències de trens fins a Vinaròs i, ara des del govern, paralitzen la renovació de combois i pugen el preu del bitllet «.

Cal recordar que el passat 12 de novembre de 2018 van entrar en marxa les noves freqüències de connexió ferroviària entre Castelló i Vinaròs, triplicant els trens entre la capital de la província i el nord. En el Consell de Ministres del 15 de desembre de 2017, el govern del Partit Popular va aprovar les noves freqüències i va incloure en els pressupostos generals de l’Estat de 2018 una partida de 7,7 milions d’euros per fer efectiva l’Obligació de Servei Públic.

A més, l’executiu popular es va comprometre a comprar nous trens per atendre les noves freqüències. «Malgrat que Sánchez només havia d’executar el que el va deixar preparat el Partit Popular, ha preferit paralitzar la compra dels nous combois i pujar el preu del bitllet, castigant una vegada més a la província de Castelló i als usuaris d’aquestes freqüències que paguen 2 euros més en el preu del bitllet «.

Per això, «li demanarem al Govern de Pedro Sánchez que deixi de castigar la província de Castelló i que executi allò que el PP el va deixar preparat. Perquè té els diners per poder fer-ho. Només és qüestió de voluntat, just el que no té el govern socialista «.

Informació i Foto: www.ppcastellon.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: