El Parc Científic de la UA s’incorpora a la start up Dropi al seu ecosistema

El president de la Fundació Parc Científic d’Alacant (PCA) i rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, al costat de l’vicerector d’Investigació i Transferència de Coneixement, Rafael Muñoz, i la gerent de Parc Científic d’Alacant, Olga Francès, han signat avui el contracte de vinculació amb Dropi, empresa conformada per estudiants de la UA i guanyadora de la modalitat 2 dels premis Impuls 2020.

La proposta de Dropi és la creació d’amenities hidrosolubles en format monodosi, nascuts de la investigació sostenible i el compromís amb el medi ambient, sense oblidar la qualitat i experiència exigida pels seus clients. Olga Tomàs, CEO de Dropi va manifestar la seva satisfacció per vincular-se a Parc per “poder participar d’un ecosistema viu d’empreses similars a la nostra i apropar-nos a la Universitat i els seus grups d’investigació a la recerca de coneixement que ens ajudi a desenvolupar noves funcionalitats per als nostres productes “.

Manuel Palomar, rector de la UA, va donar la benvinguda a l’ecosistema de l’PCA a Dropi i els va instar a utilitzar “tots els serveis de valor afegit que ofereix el parc a les seves empreses vinculades” fent especial èmfasi en la recerca de sinergies amb els diferents grups d’investigació de la UA “així com en la captació de talent dels estudiants que puguin realitzar les seves pràctiques en empreses de marcat caràcter innovador com Dropi.

Per la seva banda, Olga Francès, gerent de l’PCA, ha mostrat la seva satisfacció amb la incorporació d’una nova empresa a el Parc. “És una gran satisfacció poder acollir empreses com Dropi, sorgida dels programes d’emprenedoria de la UA i que constaten l’enorme talent que genera la nostra universitat”.

Per part de Dropi han acudit a la signatura de vinculació amb el PCA Olga Tomàs, CEO de la companyia, Yago Serra, administrador i COO i Alessio Ghisolfi, CTO.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: