El Pacte Ceràmic activa la Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria amb seu a Borriana

Després de la posada en marxa de la Llançadora a l’Alcora, el Consorci ha estès el servei a Borriana per facilitar el servei als diferents municipis consorciats

El Consorci Gestor de el Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seva Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha posat en marxa la Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria de Borriana, projecte que compleix la finalitat d’afavorir les oportunitats laborals entre les persones aturades.

Aquesta primera jornada ha comptat amb la presència de el president de l’Pacte, Samuel Falomir, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació i Serveis Socials, Esther Meneu, que han donat la benvinguda a l’alumnat. Així mateix, els participants també han tingut el seu primer contacte amb la formadora en aquest acte que ha tingut lloc al Centre Municipal de Cultura “La Mercè”.

Després de l’obertura de la Llançadora a l’Alcora, el Consorci ha volgut estendre també a Borriana el projecte per tal de facilitar el servei als veïns i veïnes dels diferents municipis consorciats segons la proximitat geogràfica a una o altra seu. Així mateix, els participants rebran orientació laboral, assessorament empresarial i formació específica en el sector ceràmic que els permetrà augmentar els seus coneixements teòrics i les seves habilitats personals.

Les inscripcions, dirigides a desocupats de el sector ceràmic afectats o no per un ERTO, continuen obertes i es poden formalitzar en els telèfons 647 948 437/674 179 362/610 321 875 o al correu electrònic lanzadera@pacteceramic.es. El projecte és totalment gratuït per als participants, ja que la seva inversió procedeix d’una subvenció de el Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana (LABORA).

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: