Les universitats públiques valencianes convoquen el Premi Sambori 2021 de narrativa curta en valencià

La Fundació Sambori, amb la col·laboració de les universitats d’Alacant, Jaume I de Castelló, Miguel Hernández d’Elx, Politècnica de València i la Universitat de València, convoquen el 18è Concurs Universitari de Narrrativa Curta en Valencià “Premi Sambori 2021”.

El certamen està adreçat a l’alumnat de les cinc universitats públiques valencianes matriculat en qualsevol titulació durant el curs 2020/2021, ja sigui grau, màster o doctorat. Les obres podran presentar-se fins al pròxim 15 de març de 2021 i hauran de ser originals, inèdites i no premiades en altres concursos però, segons les bases de el concurs, es permet que l’autoria sigui col·lectiva.

El primer premi està dotat amb 1.000 euros, el segon amb 750 i el tercer amb 500. En el cas que es concedeixin accèssits, estaran dotats amb 250 euros cadascun. Els relats guanyadors es publicaran dins de la col·lecció “Arc de Sant Martí” que edita la Fundació Sambori a la seva pàgina web.

Més informació i bases

Premi Sambori

El Premi Sambori fomenta la lectura i l’escriptura d’alumnes de totes les edats i cicles formatius. En 2019 van participar en el certamen gairebé 150.000 alumnes i prop de 800 centres educatius. Des de l’any 2017, centres de pobles històricament castellanoparlants es van sumar a l’certamen i, enguany, escoles i instituts de les Illes Balears han pres la iniciativa d’particiar, gràcies a la col·laboració de l’Obra Cultural Balear, en la promoció i difusió de el Premi Sambori, amb el que ara, aquest concurs de literatura en valencià s’estén a tot el País Valencià, Catalunya i Illes Balears.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: