Atac homofob en la seu del col.lectiu LGTBI d’Alcoi

El col·lectiu LGTBI de la ciutat d’Alcoi Ponts d’Igualtat ha denunciat un atac homòfob a lasinstalaciones centrals de l’col·lectiu, situades al C / Escola setembre.
La passada matinada es va cremar la bandera LGTBI queestaba penjada a l’edifici on es encuentranuestro col·lectiu, es va cremar part de l’esglaó deentrada a les oficines i van aparèixer uns cartelesbajo el nom de “partit nacional demòcrata” enllaçant un web de tints d’ultradreta.

El president del col·lectiu LGTBI, Aitor Pla declara que “Portem mesos alternant de l’increment demensajes d’odi cap al col·lectiu LGTBI a nuestraciudad, i molt al nostre pesar a ocorregut un ataquehacia nostre col·lectiu atacant la seu de Ponts d’igualtat. Hem de reflexionar i fer un cordónsanitario a missatges que es fomenten des laultraderecha ”

Pla finalitza “És moment de reaccionar i no mirarhacia altra banda, tal com s’intenta fer enmuchas ocasions, és per això pel que anem avolver a exigir que es creï una taula de trabajomunicipal per posar les eines necesariaspara prevenir els delictes d’odi a Alcoi”

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: