El Museu de les Ciències i l’Hemisfèric són els escenaris del proper programa Joaquín el Novato d’Antena 3

La Ciutat de les Arts i les Ciències és escenari aquest dimecres que ve del programa ‘Joaquín, el novell’ en què Pedro Duque ensenyarà al popular futbolista com és la vida dels astronautes mentre recorren els continguts dedicats a l’exploració espacial del complex.

El rodatge inclou algunes de les localitzacions exteriors més espectaculars del complex, entre les quals destaquen la volada nord del Museu de les Ciències i l’anell perimetral de l’Hemisfèric, on es va enregistrar part de l’entrevista.

Al Museu de les Ciències, Joaquín de la mà de Pedro Duque s’anima a pujar al ‘Simulador Espacial’, que recrea un viatge a l’Estació Espacial Internacional, i experimenten la sensació del ‘Cub Gravetat Zero’, una instal·lació coberta de miralls al seu interior, on es projecten imatges reals del cosmos i de la Terra vista des de lespai.

El presentador de Joaquín, el novell també s’enfunda un vestit d’astronauta. Al Museu de les Ciències s’exposa el vestit espacial, model ‘Sokol’, i el recobriment del seient de la nau russa Soiuz TMA, pertanyent al viatge que Pedro Duque va realitzar l’octubre del 2003 i en què va desenvolupar la tasca d’enginyer de vol i va visitar l’Estació Espacial Internacional durant 10 dies a la ‘Missió Cervantes’.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: