El Museu de les Ciències exposa part del llegat científic i personal de Santiago Grisolía

El Museu de les Ciències acull a la segona planta l’exposició dedicada a Santiago Grisolía que mostra els èxits i guardons rebuts al llarg de la seva dilatada trajectòria científica, donats a l’Ajuntament de València el 16 de gener de 2013.

Gràcies a la voluntat expressa del professor, s’exhibeix una gran quantitat de reconeixements i objectes al Museu de les Ciències al costat dels del seu mestre Severo Ochoa, del qual un dels seus deixebles més distingits. Al llarg de la seva vida, Santiago Grisolía va merèixer innombrables condecoracions i reconeixements que el públic visitant pot conèixer al Museu.

La segona planta acull l’espai ‘El llegat de la ciència’, una exposició temàtica que mostra la vida i l’obra de tres grans premis Nobel de Medicina: Santiago Ramón y Cajal, Severo Ochoa i Jean Dausset.

L’auditori principal del Museu esmentat porta el nom de Santiago Grisolía i la seva figura romandrà vinculada per sempre a aquest recinte que va contribuir a crear i convertir en un referent internacional de la ciència, la investigació i la cultura.

Als accessos al Museu de les Ciències s’han instal·lat aquest dijous cartells amb la imatge del professor Santiago Grisolía, en què es destaca la seva figura com a científic de referència internacional i la seva estreta vinculació amb la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Grisolía, figura eminent de la investigació valenciana, espanyola i internacional, president del Consell Valencià de Cultura, impulsor dels premis Jaume I i president del Comitè d’Experts de la Ciutat de les Arts i les Ciències, va exercir un paper fonamental en l’impuls i desenvolupament del complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències, al Museu de les Ciències del qual es custodia i exhibeix una bona part del seu llegat científic i personal.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: