Bastidas: “Puig ha d’exigir a Sánchez els 2.000 milions que deu per garantir la dependència”

La Portaveu adjunta del GPP i Vicesecretària de Política Social del PPCV, Elena Bastidas, ha demanat avui a Puig “que exigeixi a Sánchez els 2.000 milions d’euros que ens deu per garantir la sostenibilitat del sistema de dependència a la Comunitat Valenciana”.

Bastidas ha afirmat que “Sánchez ha deixat d’aportar aquests milions al sistema de finançament de la dependència” i ha afegit que “ni tan sols ens paga els 659 que ens correspon per aquest mal finançament”.

“Es tracta d´un greuge més del Govern de Sánchez i d´una submissió i deixadesa de Puig que no és capaç d´alçar la veu pel que ens correspon per poder atendre tantes persones que avui necessiten aquestes ajudes”, ha assegurat.

En aquest sentit, la portaveu adjunta del GPP ha denunciat que “estem a la cua en autonomies pitjor finançades en matèria de dependència, som la penúltima molt per sota de la mitjana nacional. Ens donen poc i la poca cosa que ens toca no ens ho donen”.

Bastidas ha afirmat que “aquest Consell no en pot treure pit dades de dependència perquè amaguen i no expliquen que el 78% de les prestacions que s’estan donant són de baix cost i que són un 66% més barates”.

Finalment, la portaveu adjunta del GPP ha exigit a Puig “que pagui i als 55 milions que deu a les residències de la tercera edat. Que es deixi d’anuncis i de reconeixements de deute, que és el mecanisme a què estan recorrent, per no fer efectiu aquest pagament”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: