El Museu de les Ciències amplia els continguts de l’exposició ‘Mart. La conquesta d’un espai ‘

El Museu de les Ciències amplia des d’aquest dijous l’exposició ‘Mart. La conquesta d’un espai ‘amb nous continguts sobre les missions posada en òrbita per les agències espacials de la Xina, l’Índia i els Emirats Àrabs juntament amb l’última missió de NASA a la zona dedicada a l’exploració robòtica de l’planeta vermell.

Els i les visitants podran conèixer, a més de les missions de la NASA i l’Agència Espacial Europea (ESA), l’exploració marciana realitzada per aquests països, com la missió dels Emirats Emirates Mars, que amb l’arribada del seu sonda, A l’Amal, es s’ha convertit en la cinquena nació en arribar a l’òrbita de Mart, o la missió Tianwen de la Xina, que ha estat el segon país a ‘posar’ un rover a Mart. Tota aquesta informació i més es presenta en diversos suports gràfics dedicats a cadascuna de les missions. A més, es podrà conèixer i descobrir els objectius i instruments principals de cadascuna d’elles, així com altres dades curioses.

L’exposició ‘Mart. La conquesta d’un somni ‘respon amb mòduls i jocs interactius a les grans preguntes que desperta Mart, les seves característiques i diferències respecte a altres planetes, com ho observem des del punt de vista científic i de la ciència ficció o la seva influència en l’imaginari col·lectiu.

Inclou peces de gran valor històric com reproducció dels llibres ‘De revolutionibus orbium coelestium’, de Nicolau Copèrnic o ‘Astronomia Nova’, de Johannes Kepler, facsímils de les il·lustracions d’Henrique Alvim Corrêa per a ‘La Guerra dels Mons’ i una rèplica del primer telescopi de Galileu Galilei. Hi ha visites guiades a ‘Mart. La conquesta d’un somni ‘es realitzen cada dia a les 11.00 h; 13.00 h; 17.00 h i 19.00 hores. El preu és també de 2,50 euros i és necessari adquirir a més l’entrada al Museu de les Ciencies

Informació i Foto: Geenralitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: