Sanitat obre el termini d’al·legacions als llistats provisionals de la 18a borsa d’ocupació temporal de les institucions sanitàries

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat els llistats provisionals de la borsa d’ocupació temporal d’institucions sanitàries (edició 18a), a la qual s’han inscrit més de 70.300 persones. Ara s’obre un termini de 10 dies, fins al 4 d’agost, per formular les al·legacions.

En aquesta convocatòria, la valoració dels mèrits que ha conformat l’ordre de les llistes s’ha realitzat d’acord amb un barem que puntua la nota d’oposició, la formació tant especialitzada com contínua, i l’experiència laboral.

En concret, s’han valorat els serveis prestats en institucions sanitàries públiques, hospitals militars, institucions penitenciàries, institucions públiques de caràcter sociosanitari de la Generalitat, entitats concertades que atenen pacients de la sanitat pública de la Generalitat i mútues col·laboradores amb la Seguretat Social.

També s’ha puntuat el coneixement de l’valencià d’acord amb les exigències de les titulacions de l’Marc Comú Europeu, i s’ha afegit una valoració específica per a les persones candidates amb diversitat funcional.

D’altra banda, els períodes de temps treballats en el Sistema Valencià de Salut en l’estat d’alarma provocat per la pandèmia de COVID-19 fins a la data límit per als mèrits valorats en aquesta edició (31 d’octubre de 2020), s’han valorat com de difícil cobertura (0,6 punts per mes).

A més, en aquesta edició, s’ha inclòs el Departament Salut de Torrevella perquè el personal inscrit en les llistes d’ocupació temporal pogués demanar prestar serveis en ell.

En aquesta 18a edició s’han pogut sol·licitar fins a set departaments per categoria, i tres categories. També s’ha introduït la possibilitat de rebre ofertes de feina de curta durada i a temps parcial, per agilitar la gestió i adequar-la als interessos de les persones integrants de les llistes.

Les al·legacions es poden presentar per mail

Les persones aspirants que no estiguin d’acord amb la puntuació rebuda disposen d’un termini de 10 dies (fins al 4 d’agost) per formular les al·legacions pertinents i aportar els documents que considerin convenients.

Les reclamacions han de contenir les dades persones (DNI, nom i cognoms, adreça de correu electrònic, motiu de l’al·legació) i anar dirigides a l’òrgan a què estiguen adscrits els i les reclamants: Direcció Territorial Sanitat d’Alacant, Castelló i València o Gerència de salut d’Alcoi. Poden presentar-se a través del registre telemàtic de la Conselleria, en registres oficials o per correu electrònic:

alegacionempleotemporal_alcoi@gva.es

alegacionempleotemporal_alicante@gva.es

alegacionempleotemporal_castellon@gva.es

alegacionempleotemporal_valencia@gva.es

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: