El Màster en Tributació de la UA comença una nova edició

El dijous 27 d’octubre passat es va celebrar l’acte de cloenda de la 25a i obertura de la 26a edició del Màster en Tributació (MeT) de la Universitat d’Alacant. L’esdeveniment, que es va celebrar al Saló d’Actes de l’Edifici Germà Bernàcer del campus de Sant Vicent del Raspeig, va comptar amb la presència d’Ángel Sánchez Sánchez, director del Màster en Tributació i vicerector de Planificació Econòmica i Estratègica de la UA, José Antonio Belso Martínez, director general de SUMA-Gestió Tributària, i Juan José Rubio Guerrero, catedràtic d’Hisenda Pública, que va impartir la conferència “Finançament local a Espanya: balanç i perspectives”.

En el curs de l’acte, Luis Chinchilla Hurtado, en representació de l’Associació Professional d’Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana, va lliurar el premi als alumnes amb millors expedients acadèmics, un guardó que s’emmarca dins del II Concurs de Fiscalitat APAFCV – Màster Tributació UA. El primer premi, va recaure a Mónica Mónica Castillo Montoya, el segon i tercer, a Cristina Sanchís Ortiz i Laura Oca Carratalá, respectivament. Els tres premis estan dotats amb una beca de formació d?un any per assistir als cursos de l?APAFCV i la primera, a més, rebrà una aportació econòmica de 500 euros.

El Màster en Tributació de la Universitat d’Alacant compta amb SUMA – Gestió Tributària com a entitat patrocinadora i amb l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF) i l’Associació Professional d’Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana (APAFCV) com a entitats col·laboradores.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: