Tres cicles nous amb l’Aula de Cinema i Audiovisual de la UA

L’Aula de Cinema i Audiovisual de la Universitat d’Alacant ha programat tres cicles per al mes de novembre: Éric Rohmer. Els Contes de les Quatre Estacions; Cinema i matemàtiques, emmarcat en les celebracions de la Facultat de Ciències pel seu patró Sant Albert Magne; i Conferències rockeres: Cara A i Cara B de la Indústria al Rock.

Éric Rohmer. Els Contes de les Quatre Estacions, s’impartirà a la Seu Ciutat d’Alacant (San Fernando, 40), tots els dijous del 3 al 24 de novembre, a les 18.30 hores, en versió original subtitulada en castellà i amb entrada és lliure . Els Contes de les Quatre Estacions es van elaborar a l’última etapa de creació de l’aclamat cineasta francès. Les projeccions tindrà lloc els dijous 3, 10, 17 i 24 de novembre amb Conte de primavera, Conte de invierno; Conte d’estiu i conte de tardor, respectivament.

La segona proposta per a aquest mes de novembre és el Cicle de Cinema i Matemàtiques en què 4 professors presentaran quatre pel·lícules relacionades amb aquesta disciplina. Després de les projeccions tindrà lloc una breu xerrada-col·loqui entre els assistents a l’acte. Les sessions tindran lloc a les 16 hores al Saló de Graus de la Facultat de Dret, i començaran el 15 novembre amb Cube (Presentació a càrrec de Juan Matías Sepulcre, professor del Departament de Matemàtiques).

El 17 novembre es projectarà L’indomable Will Hunting (presentació a càrrec de Juan Francisco Aguirre Núñez, de l’IES l’Allusser (Mutxamel)) El 22 novembre, la pel·lícula Proof (A càrrec de Miguel Ángel Goberna, professor del Departament de Matemàtiques) i el 29 novembre, la pel·lícula «Figures ocultes» (amb Clementa Alonso González, professora del Departament de Matemàtiques).

Es completa el mes amb el Cicle de conferències rockeres «Cara A i Cara B de la Indústria al Rock», a la Seu de la UA, amb tres xerrades, els dies 22, 23 i 28 de novembre. Dimarts 22 de novembre, Iván López parlarà de Pop rima amb economia política, (20.15 hores. Ramon i Cajal, 4); dimecres 23 de novembre, Israel Gil parlarà dels Plagis al rock, el dilluns 28 de novembre la sessió estarà dedicada a Motown, el so de la jove Amèrica, a càrrec de Juan Antonio.

A més d’aquests tres cicles que tindran lloc al mes de novembre, l’Aula de Cinema i Audiovisual té en marxa un quart cicle que va començar al mes d’octubre i que comptarà amb sessions durant els mesos de novembre i desembre, dedicat a “ Els grans mestres del cinema” i impartit per Israel Gil a la Sala Aifos (Edifici C de la Facultat de Filosofia i Lletres). Les sessions del mes de novembre estaran dedicades a John Ford, Billy Wilder, Howard Hawks i Luis Buñuel

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: