El Llevant FP accedeix als vuitens de final de l’Euro Winners Cup 2019

El Llevant UD FP va accedir als vuitens de final de l’Euro Winners Cup 2019 que s’està jugant a Nazaré gràcies a una brava victòria (5-5 al final de la pròrroga) contra Bala Blava que es va resoldre en els penals i que va deixar ben a les clares la pasta de la qual està fet l’equip granota. Dóna va aturar una de les penes màximes mentre que els llançadors llevantinistes, Edu Suárez, Cintes i Antonio, no van perdonar per seguir avançant en el gran torneig continental per clubs.

El partit es va posar aviat d’esquena als interessos del Llevant UD FP ja que, al minut 2, el Bala Blava ja s’havia avançat. Abans que finalitzés el primer període els murcians van obrir bretxa i van anotar el 0-2 i això que abans Dóna s’havia emprat a fons per aturar un llançament de penal. No seria el primer que pararia a la matinal. Mentrestant, els granotes assetjaven al seu rival, que es defensava amb ungles i dents per defensar el seu triomf momentani.

El segon temps arrencava amb un fort xut de Dona que va colpejar en dos pals de la porteria visitant. Més sort hauria Edu Suárez que, a falta d’un minut per al final del segon temps, retallaria diferències amb un precís xut de falta. Es afrontaven per tant els últims 12 minuts reglamentaris amb les espases en tot l’alt i el que succeiria va ser vertiginós. Edu, Cintes, Adri Fruits, Guisado, el mateix Dona intentarien anotar el segon per terra, mar i aire però els costava fer caure el mur aixecat per l’equip del Port de Mazarrón i la seva arquer. Finalment, va ser Edu Suárez el que va establir les taules parcials amb un altre bon xut de falta (2-2). Chiky Ardil tornaria a posar el xoc en competició per Bala Blava però Antoni, determinant en aquest partit, va empatar gairebé in extremis després d’una gran acció col·lectiva per enviar aquests setzens de final a la pròrroga.

El primer a colpejar en el temps extra va ser Bala Blava però Dona, amb una gardela, tornaria a igualar 4-4. El Llevant UD FP somiar amb no haver d’arribar als penals amb un gol espectacular de nou d’Antonio i, a falta de nou segons per a la conclusió de la pròrroga, els murcians van fer el 5-5 definitiu. Ja en la sort dels penals, els granotes van afinar la punteria per anotar tots els llançaments, mentre que Dona pararia el segon del rival. Amb això, el conjunt granota accedeix als vuitens de final d’aquesta emocionant Euro Winners Cup.

Informació i Foto: LevanteUD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: