Fi de festa espectacular del Business Club del València CF a Mestalla

No hi havia partit a Mestalla, però el rectangle de joc es va omplir aquest dimarts amb més de 400 ‘jugadors-capitans’, més de 200 empreses que representen al teixit empresarial de la Comunitat Valenciana en la VCF Business Night, l’últim esdeveniment de la temporada organitzat pel Business Club del València CF.

Aquest club d’empreses, unit sota el paraigua del València CF, té entre els seus objectius potenciar la seva imatge de marca i projecció internacional, com un «equip», amb l’ajuda de tots per conquerir objectius comuns. La vetllada va ser un èxit i no va faltar la cridanera presència del trofeu de la Copa del Rei, amb la qual tots es van fotografiar abans de gaudir en un entorn únic envoltat d’empresaris disposats a seguir creixent.

Jorge García, Director de Màrqueting del València CF, es va mostrar molt satisfet en aquest final de curs, «perquè l’any del Centenari ha estat una experiència inoblidable. Si un guionista hagués escrit la història no hagués sortit tan bé, la història d’un Sentiment Etern. El major patrimoni d’un club de futbol són els seus aficionats, units amb el club i els nostres partners com un gran equip «, ha recalcat Jorge García.

Les empreses que formen part del Business Club, importants participants d’aquesta excel·lent temporada, han tingut a la seva disposició zones exclusives de les instal·lacions del club per realitzar els seus esdeveniments, per gaudir així al costat dels seus clients en les llotges privades i zones VIP de l’emblemàtic temple valencianista.

Després de conquistar el títol de Copa i classificar-per segona temporada consecutiva per a la Champions League, el València CF ja mira al futur, on el club seguirà sent fidel a la seva essència, adoptant un model alternatiu basat en la sostenibilitat, invertint en una Acadèmia fort que reuneixi i potenciï el talent de la nostra gent i la nostra terra, formant i educant nois i noies amb valors, amb un projecte d’escoles que està traspassant fronteres.

Els empresaris han estat convidats a aquest esdeveniment amb una acció de màrqueting directe, que consistia a fer-los arribar per sorpresa el braçalet de capità dels seus equips, fent honor a la temàtica de l’esdeveniment CAPITANS.

 

 

 

Informació i Foto: ValenciaCF

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: