El GPP exigeix a Puig que “doni una solució definitiva al finançament de les Universitats de la Comunitat Valenciana”

El portaveu d’Universitats del GPP, Luis Martínez, ha exigit a Puig que “doni una solució definitiva al finançament de les Universitats de la Comunitat Valenciana i que no es plasma als pressupostos previstos per al proper any”.

El diputat popular ha anunciat que “des del GPP ja advertim que aquests pressupostos no responien a la realitat de les Universitat i per aquesta raó presentarem esmenes al pressupost per donar suport a les universitats en la seva reclamació”.

Així, Luis Martínez ha recordat que “com sempre Puig ignora els rectors i no pacta amb ells el pressupost ja que es queixen constantment que no poden fer front tant a les despeses de manteniment, per l’augment del cost de l’energia com a els de personal”.

“Un cop més, aquest Consell cau en la improvisació i actua d’esquena a les universitats. A més, enganyen el col·lectiu del personal laboral universitari perquè proposen una línia amb 21 milions per complir amb el conveni però ho porten prometent des del 2019 i encara no ho han complert. No especifiquen ni com ni quan ho pagaran”.

Finalment, el diputat popular ha afirmat que “el Consell de Puig fa anys que promet el nou Pla de finançament de les Universitats de la Comunitat Valenciana però mai no arriba. Estan més preocupats a crear xiringuitos per col·locar exconselleres que a donar una solució definitiva i adequada a les nostres universitats”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: