Jorge Monferrer: “Cal feina i decisions valentes per recuperar Borriana”

El candidat a l’alcaldia pel Partit Popular a Borriana, Jorge Monferrer, ha reivindicat “l’esperit de la Borriana que vam ser” que “només s’aconseguirà amb feina i decisions valentes”.

Les declaracions es formulen després del pas d’una DANA per una ciutat que ha quedat en molts sectors durament afectada per aquest episodi de pluges que ha evidenciat les greus mancances d’una ciutat que en ple segle XXI ha de treballar per millorar serveis bàsics.

Monferrer considera que “ha de ser una prioritat per a qui gestiona la resolució dels problemes dels ciutadans per garantir-ne la qualitat de vida”. Amb aquests vímets, “cal recuperar l’orgull d’una ciutat que segueix bategant i es reivindica, però que està sotmesa per una indefinició que llasta el progrés i el benestar”.

Per a l’alcaldable pel PP, “és urgent traçar una estratègia per a Borriana. Que emprengui i que incentivi, que desenvolupi i avanci, que no s’estanqui, perquè aquesta ciutat té molt a oferir i actualment està noquejada perquè no es prenen decisions”.

El pas de la DANA ha demostrat “tot allò que hem de resoldre amb urgència, perquè plou sobre mullat”. Tota acció “dirigida a garantir inspeccions periòdiques de punts d’evacuació, a manteniment de sistemes de drenatge, a neteja de sèquies i escorrenties… només són algunes de les accions que han d’evitar que aquestes situacions es repeteixin”.

“Inversions que atenent els problemes existents siguin capaços de planificar millores que evitin, per exemple, la caiguda del sostre de la Casa de la Cultura”, ha postil·lat.

Des del convenciment, “que hi ha moltíssima feina per endavant” i amb l’entusiasme “de liderar un projecte que parteix dels mateixos ciutadans, conscients de la necessitat de fer un gir de 180 graus a la gestió de la nostra ciutat”, Monferrer defensa “la política en majúscules, la que pren el ciutadà com a referent i guia”.

Amb aquest compromís, “estic decidit a deixar-me la pell per aquesta ciutat que vull que recuperi la seva il·lusió i orgull. Que vull convertir en referent de benestar i desenvolupament. Recuperar, en definitiva, la Borriana que vam ser”, ha conclòs Monferrer.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: