El conseller Rafa Climent mostra el seu suport a cooperatives i empreses d’interior

Informació i Foto: http://www.gva.es

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha mostrat el seu suport a cooperatives i empreses d’interior, en el transcurs de la seua visita a la cooperativa Cellers Xaló i a la fàbrica Point, ubicades al municipi de Xaló, on també s’ha reunit amb la corporació municipal.

Rafa Cilment ha destacat que el cooperativisme, com a model empresarial associatiu “té una gran tradició d’èxit en el nostre territori, i se seguirà fomentant per a la consolidació d’un nou model econòmic més social i col·laboratiu”.

En aquest sentit, el conseller ha manifestat que “el cooperativisme és una prioritat” i per això “el Ple del Consell Valencià de Cooperativisme ha aprovat un document inicial de treball sobre un Pla Estratègic biennal per als anys 2018 i 2019 de Suport i Foment del cooperativisme Valencià, que inclourà mesures de totes les conselleries, atès que hi ha cooperatives en nombrosos àmbits d’activitat, com cooperatives d’energia, agricultura, habitatge, transport, educació, entre d’altres “. Està previst que , a finals d’any, es puga realitzar la seua aprovació definitiva.

La cooperativa Cellers Xaló té una producció anual de 3 milions de litres, dels quals el 5% es destina a l’exportació. El conseller ha ofert a aquesta cooperativa i a totes les cooperatives i empreses d’interior i del món rural l’estructura de Ivace Internacional, amb antenes repartides per tot el món, perquè puguen incrementar les seues quotes d’exportació.

Rafa Climent també ha reiterat l’aposta de la Conselleria d’Economia Sostenible pel manteniment i reindustrialització dels nostres sectors tradicionals, especialment en zones d’àmbit rural, on, a més de l’ocupació de qualitat, afavoreixen la vertebració econòmica del territori. Així, en la seua visita a l’empresa Point, ha recordat que “el 2017 hem facilitat ajudes per valor de 1,45 milions a empreses i associacions del sector del moble”.

Des de l’empresa Point, que exporta a 80 països, han traslladat al conseller el seu agraïment pel suport de la Conselleria perquè les empreses valencianes pogueren exposar a la recent fira del moble de Milà.

El conseller també s’ha reunit amb la corporació municipal de Xaló, després de la qual s’ha mostrat satisfet amb la gestió de l’ocupació en zones rurals, gràcies als programes posats en marxa pel Servef.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: