El Consell inclou Salut Pública a la nova Comissió de Seguiment del Procés Electoral

El Ple del Consell ha aprovat la modificació del Decret de Creació de la Comissió Interdepartamental per a la Coordinació, Suport i Seguiment del Procés Electoral a les Corts per actualitzar el nom i les competències dels departaments implicats amb l’objectiu de preparar, de la manera més eficaç possible, els comicis autonòmics.

Així, per primera vegada, la persona titular de la secretaria autonòmica amb competències en matèria de Salut Pública en formarà part.

La Comissió Interdepartamental va ser creada mitjançant un decret de l’any 2010 en virtut del que estableix la Llei del Consell de 1983. Entre les seves funcions, sens perjudici de les competències atribuïdes a la Conselleria amb competències en matèria de consultes populars i processos electorals –en aquest cas, la de Justícia, Interior i Administració Pública‒ hi ha la de prestar el suport necessari per a l’exercici del dret al vot o la coordinació del desenvolupament del procés electoral.

Amb la modificació aprovada, la comissió quedarà formada -a més de pels representants de Presidència i Vicepresidència‒ per les persones titulars de les secretaries autonòmiques d’Interior, Secretariat del Consell, Promoció Institucional, Pressupostos, Tecnologies de la Informació, Relacions amb l’Administració del Estat, Participació i Salut Pública.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: