El Consell impulsa el mercat laboral valencià als municipis més petits de la Comunitat Valenciana amb 1,6 milions d’euros

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre Labora i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) dotat amb 1.600.000 euros per impulsar el mercat laboral de municipis xicotets.

Aquest acord té com a objectiu el desenvolupament local a la Comunitat Valenciana, dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Next Generation EU, finançat per la Unió Europea.

Concretament, les accions estan encaminades a estimular i impulsar el mercat laboral valencià a través de la figura dels Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL).

Per això, la FVMP contractarà 24 tècnics/tècniques que es repartiran entre les 13 àrees definides per l’Oficina contra la Despoblació de la FVMP. Aquests professionals actuaran especialment en municipis de menys de mil cinc-cents habitants i en els municipis d’entre mil cinc-cents habitants i cinc mil, dins una estratègia territorial integral que faciliti coordinar tots els AEDL de la Comunitat Valenciana.

El conveni entrarà en vigor des del moment de la seva signatura i estarà vigent fins al 31 de desembre del 2022.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: