El Consell aprova un conveni entre l’Institut Valencià de Cultura i la Diputació de Castelló per a finançar la programació cultural

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Diputació de Castelló per al finançament de la inversió duta a terme en la programació cultural de l’últim trimestre de 2021 a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Aquest conveni s’emmarca dins de les relacions de cooperació i col·laboració establides per l’IVC i la Diputació de Castelló per a la promoció de la cultura i l’impuls de l’oferta cultural, una activitat que genera riquesa i ocupació en la societat i que serveix per a augmentar la cohesió social.

Mitjançant aquest acord, l’IVC es compromet a cedir de manera gratuïta a la Diputació de Castelló l’ús de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Així mateix, la Diputació de Castelló aportarà a l’IVC la quantitat de 50.000 euros en concepte de subvenció per al finançament de la inversió duta a terme en la programació cultural d’aquest últim trimestre de 2021 a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Per al seguiment i control de les disposicions del conveni es crearà una comissió mixta formada per un tècnic designat per cada una de les parts signants.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: