El Consell aprova la concessió d‟una subvenció per import d‟un milió d‟euros per a la inserció laboral de dones víctimes de la violència de gènere

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre Labora i l´Associació ALANNA pel qual es destinaran 1.061.350 euros a la inserció laboral de dones víctimes de la violència de gènere.

Aquest acord s’emmarca dins del programa de ‘Formació i Inserció per a Dones Víctimes de Violència de Gènere o trànsit i explotació sexual amb el compromís de contractació’ inclòs al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançada per la UE a través de Next Generation EU.

Concretament, el conveni contempla l’atenció personalitzada a 57 dones mitjançant itineraris integrats d’inserció social i laboral. En tots els casos es tenen en compte tant les necessitats específiques de cada dona com el seu punt de partida, amb la finalitat última de millorar la seva ocupabilitat i promoure la seva inserció professional en llocs de treball vacants, amb els quals s’hagi pactat el corresponent compromís de contractació.

El conveni entrarà en vigor des del moment de la seva signatura i la seva vigència s’estendrà fins al 31 de desembre del 2022.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: