El consell de Societat Projectes per a la Transformació Digital proposa nomenar Fermín Crespo nou director general de l’entitat

El consell d’administració de Societat Projectes per a la Transformació Digital (SPTD) ha acordat aquest dilluns per unanimitat proposar nomenar com a director de l’entitat Fermín Crespo Martínez, amb l’objectiu de liderar una nova etapa on reposicionar tots els elements de negoci que engloba l?empresa pública. La proposta s’ha d’aprovar al ple del Consell per fer-se efectiva.

Fermín Crespo tindrà la tasca de posar en marxa els estudis de cinema de Ciutat de la Llum, la línia d’atracció d’empreses de Districte Digital, el pla especial director d’usos i infraestructures de l’àrea del parc temàtic de Benidorm-Finestrat, esdeveniments com Alacant Port de Sortida i la gestió de les obres del centre cultural de Benidorm i de l’auditori conservatori de música de Torrevella, entre d’altres projectes.

És soci director de Posicionament Estratègic i Comunicació de la consultora ATAMA Estratègia Responsable des del 2016. És llicenciat en Filosofia i Lletres. Geografia i Història, per la Universitat d’Alacant i ha cursat un MBA-Executive a Fundesem Business School (FBS).

Ha dedicat la seva vida professional fonamentalment al món de la comunicació estratègica i, en els darrers cinc anys, ha ampliat el seu camp d’assessorament també a la consultoria integral de direcció d’empresa i mentoring estratègic per a gerents i equips de direcció, amb especial participació als comitès de direcció de companyies joves.
Va començar com a periodista en diferents mitjans i després va ampliar el seu camp professional als gabinets de comunicació del món institucional. Durant dues dècades ha ocupat els càrrecs de cap de premsa, director de comunicació, director executiu i secretari general a la Confederació Empresarial de la Província d’Alacant (COEPA).

Actualment és professor de dos màsters vinculats al desenvolupament del territori que imparteix l’Institut de l’Aigua i les Ciències Ambientals de la Universitat d’Alacant.
A més, a la seva trajectòria professional ha gestionat empreses de màrqueting i comunicació, ha dirigit l’àrea de comunicació del Misteri d’Elx i ha estat professor de Comunicació Corporativa a l’Institut Mediterrani de Protocol (IMEP).

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: