El Consell col·labora amb la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València en el funcionament de les seues càtedres esportives

El Ple del Consell ha aprovat dos convenis de col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport amb la Universitat Politècnica de València (UPV) i la Universitat de València (UV) per al funcionament i manteniment de les càtedres esportives d’aquestes dues universitats.

En concret, amb la Universitat de València, el conveni té com a objectiu la creació i el funcionament de la càtedra Dona i Esport, mentre que el conveni amb la Universitat Politècnica de València té com a finalitat el funcionament de la càtedra d’Estudis Esportius en la UPV.

A través d’aquest conveni, la Conselleria aportarà 100.000 euros, dels quals 50.000 són per a la càtedra de Dona i Esport i els altres 50.000 euros per a la càtedra d’Estudis Esportius.

La Llei de l’esport i l’activitat física de la Comunitat Valenciana estableix com una de les competències de la Generalitat promoure les condicions que afavorisquen el desenvolupament de la investigació en tècniques i ciències aplicades a l’esport i a l’activitat física.

Així mateix, aquesta llei indica que la Generalitat col·laborarà amb les universitats valencianes per a promoure i impulsar la investigació en les ciències de l’esport i l’activitat física.

Dins de les competències pròpies de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport en matèria esportiva, té un interés prioritari la realització d’accions i la posada en marxa de projectes destinats a estudis esportius des dels àmbits socials, econòmics i tecnològics.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: