El Consell autoritza l’avançament de el 50% de les subvencions destinades a la participació institucional de la CEV, UGT i CCOO

El Ple deL Consell, a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, ha autoritzat, a l’igual que durant l’exercici anterior, el pagament de el 50% de les subvencions destinades a les organitzacions sindicals i empresarials més representatives de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, s’avança el 50% de la subvenció de 754.383,47 euros concedida a la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV). Aquests fons estan destinats a compensar les despeses de l’exercici 2020 com a organització empresarial més representativa a la Comunitat per les seves actuacions de participació institucional.

De la mateixa manera, es van a avançar, per similars fins, un altre 50% de 400.000 euros per a UGT-PV i un altre 50% de 400.000 euros per a CCOO-PV en els termes que preveu la Llei 7/2015, de 2 d’abril, de la Generalitat, de participació i col·laboració institucional de les organitzacions sindicals i empresarials representatives a la Comunitat Valenciana (LPCI).

La participació institucional es farà formalment efectiva a través de l’assistència i participació dels representants d’UGT-PV, de CCOO-PV i dels de la CEV en les comissions, consells o altres òrgans col·legiats semblants de direcció, participació, consultius o de assessorament.

Així mateix, la participació es durà a terme a les taules o fòrums específics de negociació o concertació soci econòmica a què siguin convocats.

Finalment, participaran en les accions realitzades per iniciativa de les organitzacions sindicals més representatives que tinguin relació amb la participació institucional.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: